Verhaal Mariska

Verhaal Mariska

Na twee zwangerschappen kort achter elkaar was het nu tijd voor mezelf. De kilos moesten eraf! Maar hoe geef je dit dan vorm..

Actief sporten? Bij het idee werd ik al moe en de gedachte van alle fitboys en fitgirls in sportscholen hielden mij tegen mijn doel te bereiken. TOTDAT ik bij de Complete Verandering kwam. Daar moest ik wezen zei mijn gevoel. En wat had mijn gevoel het bij het juiste eind!

Van niet sporten tot 3x per week intensief sporten in klein groepsverband. Daarnaast een coach aan mijn zijde om mij wekelijks te ondersteunen in het proces van voeding en afvallen.

Het kg getal is natuurlijk een mooie bijeenkomst en het is natuurlijk een heerlijk gevoel dat ik nu ipv maat 42 weer maat 36 draag. Maar het mooiste is dat ik nu op een gezond gewicht zit en dat ook zo wil houden. Niet alleen lichamelijk maar ook voor mentale ondersteuning kan ik bij de Complete Verandering terecht. Zorgen voor mezelf is belangrijk, dat heb ik geleerd maar ook prioriteiten stellen en nee durven zeggen.
Het is sporten is geen straf, het voedingstraject geen dieet: het een verandering van mijn leefstijl zoals bij mij past!
En ik hou ervan EN OPNIEUW VAN MEZELF! ❤
Dankje Thijs en Annemiek. Jullie zijn goud waard!