Sporten

Sport zoals jij het wilt!

Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden zodat jij kan sporten zoals jij wilt!

Sport zoals jij het wilt!

Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden zodat jij kan sporten zoals jij wilt!

PERSONAL TRAINING

Ben jij klaar voor een persoonlijk plan van aanpak?
De Complete Verandering helpt jou om je leefstijl te verbeteren.
Samen zorgen we ervoor dat jij weer in balans komt.

BASIS EN PRO MEMBERSHIP

Het Basis Membership bestaat uit 3 credits. Wil je af en toe een keer vaker komen trainen? Dan kan je via de app credits bijkopen!
Bij het Pro Membership kan je onbeperkt komen trainen. Ook is er de mogelijkheid om het abonnement 3 weken per jaar te bevriezen.

Bij beide keuzes hebben wij een aantal varianten uitgewerkt in een klein groepsverband. Denk aan Fitness, Training en Cardio Boksen, in kleine groepen.

Personal Training

Een persoonlijk programma voor jou.

Wat houdt dit precies in?
Als personal trainer heb ik kennis om het juiste persoonlijke programma voor jou te maken. Je gaat je fitter, energieker voelen, en komt uit op een gezond gewicht.
Ook coacht De Complete Verandering jou op je gedrag, zodat we een blijvende gedragsverandering bewerkstelligen voor jouw toekomst.
Hoe mooi is het als we je hiermee helpen en jij over een periode helemaal zelf aan de slag kan gaan door een mooie opstap bij De Complete Verandering.

Voordelen van Personal training:

 • Plan van aanpak op jou gericht
 • Stok achter de deur
 • Optimale trainingsschema’s op maat gemaakt
 • Testen en metingen
 • Training onder begeleiding van een professional

Voor wie is Personal training?
Dit is voor mensen die alles uit zichzelf willen halen, Mensen die een doelstelling hebben die ze zelf niet kunnen bereiken. Of mensen die hulp nodig hebben om een specifieke doelstelling te halen.

Basis en Pro Membership

Trainen in een kleine groep onder begeleiding van een personal trainer.

Small Group Fitness

Je gaat aan de gang met een specifiek schema dat is uitgeschreven door één van onze personal trainers. Je gaat zelf aan de gang met je training, tijdens deze training wordt je gecoacht door de personal trainer die aanwezig is.
Wij zorgen ervoor dat jij maximaal uitgedaagd wordt!

Small Group Training

Wat houdt dit precies in?
Small group training is een training in groepsverband met maximaal 6 personen, waarbij we samen op een gezonde en efficiënte manier aan jouw coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid werken.

Wat gaan we precies doen?
Elke training bij De Complete Verandering is anders waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Small group training is voor iedereen toegankelijk. De Complete Verandering zorgt ervoor dat jij op de juiste manier traint en met een goed gevoel naar huis gaat.

Voordelen van Small group training:

 • Trainen met een personal trainer
 • Plezier beleven in groepsverband
 • Stok achter de deur
 • Elke les een andere training

Voor wie is Small group training?
Voor iedereen die wil trainen met een personal trainer. Je wordt professioneel begeleid naar jouw doelstelling.

Cardio Boksen

Wat houdt dit precies in?
De ultieme workout voor iedereen.
Cardio Boksen is een combi van bokstechnieken, uithoudingsvermogen en kracht.
We zorgen er met deze workout voor dat jij controle krijgt over je hele lichaam.
De basistechnieken van het boksen leren we je aan, maar we gaan ook flink aan je conditie werken en je motiveren om je eigen grenzen te verleggen.
Bij Cardio Boksen wordt lichamelijk contact vermeden. Cardio Boksen is voor iedereen zowel mannen als vrouwen. Kortom een hele leuke workout van 45 minuten waarin jij je hele lichaam traint.

Voor wie is het Cardio boksen?
Het Cardio Boksen is voor iedereen die niet van lichamelijk contact houdt.
We zorgen ervoor dat jij wordt uitgedaagd in deze training.

Core & Stretching

Wat houdt dit precies in?
Core & Stretching is een les met daarin onderdelen van Thai Chi, Yoga, balansoefeningen, rek-, strek– en ontspanningsoefeningen.
Deze les is op muziek en duurt 45 minuten.

Wat gaan we precies doen?
Je werkt in deze les vanuit je eigen balans en je eigen kracht. Vooral de kracht van vanuit je romp. In plaats van gebruik te maken van al je grote spiergroepen, zorgt Core & Stretching ervoor dat je juist ook met je kleine onderliggende en ondersteunende spiergroepen moet werken.

Voordelen van Core & Stretching

 • Sterkere romp (core)
 • Maakt je spieren langer en soepeler
 • Verbetering van stabiliteit
 • Elke les een andere training

Voor wie is Core & Stretching?
Core & Stretching is een les voor iedereen. Je kunt meedoen op je eigen niveau. Er zijn altijd alternatieven als je een blessure of beperking hebt. Een ideale les voor als je al een aantal keer in de week intensief sport of als je wil beginnen met sporten.

De laatste 10 minuten van Core & Stretchtng zijn gericht op een ontspanningsoefening. In deze hectische tijd waarin iedereen het altijd maar druk heeft, een verademing en een uitdaging.

Function training

Dit is een training waarbij we samen op een effectieve manier aan jou coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid werken. We verbeteren jou basis, zodat je in het alle daagse leven makkelijkere en beter vooruit kan. Dit doen we onder professionele begeleiding.

BBB (benen, billen, buik)

Bij de bbb gaan we gevarieerd te werk met verschillende soorten materialen. Van kracht tot cardio training. We zorgen dat jij optimaal wordt uitgedaagd in deze benen, billen en buik training.

Fitness

Je gaat aan de gang met een specifiek schema die is uitgeschreven door één van onze personal trainers. Je gaat zelf aan de gang met je training, tijdens deze training wordt je gecoacht door de personal trainer die aanwezig is.

Challenge

Verbrand in een korte sessie net zoveel als uren lang cardio doen. We gaan explosief en intensief trainen. De Challenge is makkelijk aan te passen aan elk niveau, waardoor iedereen aan deze les deel kan nemen.

Ook lid worden van

De Complete verandering?

Onze unieke voordelen:

BETROKKEN & PERSOONLIJK

Wij luisteren naar je. We lachen met je, we
huilen met je. We zijn streng voor je, we zijn aardig voor je. Onze trainers hebben een doel:
Jouw verandering

GEMAK

We bieden je trainingen aan op tijdstippen dat je uitkomen. Je meld je simpel aan.
Of via ons online portaal of je komt gezellig langs en we kijken naar de mogelijkheden.

INNOVATIEF

Ons concept is nooit af. Wij passen ons aan. Aan de wensen van onze klanten aan de trends in de markt, op het gebied van fitness, voeding en gedrag. We experi-menteren en willen innoveren.

TRANSPARANT

Ons prijsmodel is transparant. Je weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten of opeens bijbetalen. Je betaalt alleen voor datgene dat voor jou belangrijk is.