Ons aanbod

Ons aanbod

De Complete Verandering heeft een uniek concept. Samen werken we aan je gezondheid, voeding en mentale coaching. Deze aanpak geeft niet alleen op korte, maar ook op lange termijn goede resultaten.

Ons aanbod

De Complete Verandering heeft een uniek concept. Samen werken we aan je gezondheid, voeding en mentale coaching. Deze aanpak geeft niet alleen op korte, maar ook op lange termijn goede resultaten.

Gezonde leefstijl

Een gecombineerde aanpak van sport, voeding en mentale coaching is de weg naar succes.

SPORTEN

Bij ons is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Annemieke en Thijs nemen de tijd voor je om jouw optimale training voor te bereiden. We zijn De Complete Verandering vanuit deze ideologie gestart. We zijn er voor jou!

BEWUSTE VOEDING

Goede voeding is belangrijk om jezelf prettig, gezond en gelukkig te voelen. Wil je jouw levensstijl veranderen en fitter, energieker, slanker en gezonder leven, dan gaat De Complete Verandering je hierbij helpen.

MENTALE COACHING

Mentaal sterker worden. Samen gaan wij er voor. Wij zorgen door middel van de gesprekken die we voeren dat er een persoonlijk plan komt die jouw bewust maakt in het leven, waar je valkuilen zijn en hoe je deze kan herkennen.

Ook voor bedrijven

Steeds meer werkgevers realiseren zich dat sporten een positief effect heeft op het functioneren van hun werknemers.
Bekijk welke mogelijkheden u voor uw werknemers via De Complete Verandering kunt aanbieden.

Ons aanbod in BEELD

Ook lid worden van De Complete verandering?

Onze unieke voordelen:

BETROKKEN & PERSOONLIJK

Wij luisteren naar je. We lachen met je, we
huilen met je. We zijn streng voor je, we zijn aardig voor je. Onze trainers hebben een doel:
Jouw verandering

GEMAK

We bieden trainingen aan op tijdstippen die jou uitkomen. Je meld je simpel aan.
Of via ons online portaal of je komt gezellig langs en we kijken naar de mogelijkheden.

INNOVATIEF

Ons concept is nooit af. Wij passen ons aan. Aan de wensen van onze klanten aan de trends in de markt, op het gebied van fitness, voeding en gedrag. We experimenteren en willen innoveren.

TRANSPARANT

Ons prijsmodel is transparant. Je weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten of opeens bijbetalen. Je betaalt alleen voor datgene dat voor jou belangrijk is.